manggarstudio's FotoPage

By: manggar studio

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Monday, 4-Sep-2006 08:11 Email | Share | | Bookmark
Rozlin's Story....Cherating in big history....

 
 
 
View all 12 photos...
Lucky for this couple...manggarStudio had been captured the big moments for this couple at very nice place, Pantai Cherating at Pahang....This is a really good place to capture outdoor session also a very sporting couple...senang lagi keje....sampai ke malam shooting ekkk...congratulations to rozlin and husband coz choosed manggar's team as a main photographer....ok lah..nanti kita citer pjg2 but now open yoour eyes, sebesar mungkin pun takpe...tengok sesi luar studio ni (outdoor session la tu) dan kalau suka,booking kitaorang cepat.... ...jadual hujung tahun dah nak penuh....

1)

2)

3)

4)

5)

6)

7)



9)

10)

11)

12)



Friday, 1-Sep-2006 08:27 Email | Share | | Bookmark
Detik Terindah Kita Berdua


Nantikan koleksi pasangan ini di pantai Cherating khas utk anda semua...sabar dan teruskan bersama manggarStudio bg mendapatkan perkembangan dan gambar terbaru...


Wednesday, 30-Aug-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
malisa & shah - 8 june 2006,Detik Bahagia Menjelma...

 
 
 
View all 52 photos...
Perkahwinan ini amat dinanti-nantikan oleh ahli keluarga ini di mana kedua mempelai yg masing-masing sibuk soal career sehingga terlupa kewajipan untuk berumahtangga. Majlis nikah diadakan di Kajang (keluarga perempuan) dan resepsi diadakan di Royal Perdana Lake Club di mana tetamu yang hadir kebanyakannya adalah keluarga terdekat dan rakan karib serta rakan perniagaan mereka. Antara VIP yang hadir adalah Tan Sri Ahmad Saruji yang merupakan sepupu pengantin lelaki, Datuk Zaidi Ahmad (adik ipar), Datuk Mohd Naim dan ramai lagi. Yang paling menarik di majlis resepsi mereka, kami dihiburkan oleh anak saudara, adik beradik serta sepupu pengantin lelaki diiringi band mereka sendiri untuk menghiburkan dan meraikan tetamu sepanjang majlis.


Tuesday, 29-Aug-2006 08:20 Email | Share | | Bookmark
Couple Sempoi Abis....Man & Zeti (26 august 2006)

 
 
 
View all 6 photos...
Job kali ni menemukan team manggarStudio dgn pasangan yg sempoi ni...mula2 bila tgk man, uish...ni mesti abis la...cam serius je..tp lepas tu... ...hahaha...hehehe...tak larat gelak buat keja ngan diaorang nih...man memang sempoi abis...layan je dia especially outdoor session...dan zeti memang sporting..semoga kalian success utk mengharungi dunia baru ini dgn cara yg sempoi nih..musti masyuk..heheheee...layaaaannnn...dan semoga anda berdua juga akan selamat tiba dan selamat bekerja di Dubai (uiiii..jauhnya merantau...sampai tanah Pak Arab.. )..man adalah seorg engineer bg sebuah syarikat swasta dan akan bertugas di sana pada awal september nanti...good luck!..






Friday, 25-Aug-2006 08:47 Email | Share | | Bookmark
waani dan amir (cucu pelakon veteran Umi Kalthom)

 
 
 
View all 12 photos...
loving couple


this couple very sporting....waani oso amir, very nice couple i've seen ...actually amir is a 'cucu' to the very good actress along-long time ago, Datin Hajjah Umi Kalthom...me, always respect to both of this family, very humble...very nice....senang kojo den...to waani, thanks for sabar, waiting the album and DVD for videography (and xtra ++...hehehe...albums..cd's...etc...nak tau, call us for detail )...yang pasti, u all puas hatikan...dan berkali2 waani ucapkan terima kasih for the nice captured image for her wedding...alhamdulillah, manggar's team always try the best what we can do...so hope u all diluar sana, enjoy lagi....nantikan yg seterusnya...banyak lagi...


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net